Chow boek 2016

Ter gelegenheid van het 75-jarig jubileum heeft de Nederlandse Chow Chow Club het boek, De Chow Chow in Nederland, uitgegeven. Het kan hier worden besteld.

Het boek behandelt de geschiedenis van de Chow — kort de algemene voorgeschiedenis in China en Engeland, zeer uitgebreid die in Nederland —  en  geeft een breed beeld van het ras in de hoofdstukken Standaard en interpretatie, Karakter en gedrag, Uiterlijk en Raskenmerken en rasproblemen.

Een overzicht van alle Chows met de Nederlandse Kampioenstitel in Nederlands bezit en een reeks bijlagen completeren het geheel. Het boek heeft een A4 formaat, een harde kaft, en is in kleur. Het zal elke toegewijde Nederlandse Chowliefhebber aanspreken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *